Algemeen Bestuur gezocht

Home / Algemeen Bestuur gezocht

Ben jij toe aan iets nieuws? Heb je zin in een extra uitdaging? Wil jij organisatie-ervaring opdoen en onderdeel worden van een hecht team? Help dan mee met het organiseren van LEMUN 2021! 

Alle functies zijn open voor huidige 3e, 4e en 5e klassers. Je hoeft geen ervaring met LEMUN te hebben om een goede kans te maken. 

Stuur uiterlijk 30 mei een brief naar sg@lemun.org met maximaal 300 woorden over waarom jij in het bestuur wilt komen of waarom een bepaalde functie bij jou past. Na 30 mei kan je je nog steeds opgeven, maar is er een kans dat jouw favoriete functie al vol is. 

Voor vragen over functies kan je ook altijd mailen. 

Sponsoring Manager (2x)

Durf jij onbekende organisaties te benaderen om te vragen naar sponsormogelijkheden? Kan jij je professioneel en netjes uitdrukken? Wellicht is Sponsoring Manager dan wat voor jou! 

Als Sponsoring Manager benader je stichtingen, (lokale) bedrijven en andere instanties om fondsen te werven. Je werkt hierbij nauw samen met de Financial Manager en je mede-Sponsoring Manager.

Catering Manager (2x)

Vind jij het leuk om een hardwerkend en gezellig team aan te sturen? Vind jij het fijn om mensen te verwennen? Kan jij de handen uit de mouwen steken en goed samenwerken? Word dan Catering Manager! 

De Catering Managers zijn verantwoordelijk voor het regelen van de lunch voor alle deelnemers en staff. Je werft een team om samen de lunches te maken, maakt een catering plan, bestelt het eten en werkt tijdens het weekend met je team om alles klaar te maken.

Facility Manager (1 of 2x)

Ben jij praktisch ingesteld? Kan jij hard werken? Heb je oog voor detail en wil je dat het gewoon allemaal goed op tijd klaar staat? Dan past de functie Facility Manager zeker bij jou! 

Een Facility Manager zorgt voor de praktische en logistieke kanten van de conferentie. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat er overal de juiste hoeveelheden tafels worden klaargezet en dat iedereen weet wat waar heen moet. Hiervoor werk je nauw samen met de Conference Manager. 

Registration Manager (1x)

Kan jij het overzicht houden tijdens drukke momenten en tussen meerdere documenten? Heb jij een goed oog voor detail? Dan ben jij zeker een goede Registration Manager! 

Jouw taken zijn dan goed bijhouden wie welk land in welke commissie vertegenwoordigt en ervoor te zorgen dat elk land iemand heeft en er geen dubbele landen zijn. Daarnaast ontwerp je de badges en beman je tijdens het weekend de information desk, dit jaar ook online.

Multimedia Manager (1 of 2x)

Ben jij technisch handig? Digitaal vaardig? Kan je snel schakelen tussen verschillende problemen? Word dan Multimedia Manager! 

Jij komt helpen als er ergens technische problemen zijn en zorgt ervoor dat al die problemen zo veel mogelijk voorkomen worden. Ook zorg je ervoor dat er eventueel extra benodigd materiaal klaar staat. 

Head of Press / LIMETTA Manager (2x)

Ben jij creatief? Kan je goed in een team werken en het overzicht houden? Blijf jij koel tijdens stressvolle momenten? Solliciteer dan om Head of Press of LIMETTA Manager te worden!

Als Head of Press ben je tijdens de conferentie verantwoordelijk voor de Socius van LEMUN: de Lime. Je werft een press team en geeft leiding aan dat team, zodat je met de Lime delegates wat afleiding geeft na een lange dag debatteren, dit jaar ook online.

De LIMETTA Manager zorgt voor voor leuke filmpjes die tijdens LEMUN gebruikt kunnen worden. Net als Head of Press werf je een team dat met jou aan de slag gaat. Je zorgt ervoor dat er goede ideeën worden uitgedacht, scripts worden geschreven, filmpjes worden gemaakt en geëdit.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search