+31 71 5121365info@lemun.org

Algemeen Bestuur gezocht

Home / Algemeen Bestuur gezocht

Ben jij toe aan iets nieuws? Heb je zin in een extra uitdaging? Wil jij organisatie-ervaring opdoen en onderdeel worden van een hecht team? Help dan mee met het organiseren van LEMUN 2024! 

Alle functies zijn open voor huidige 3e, 4e en 5e klassers. LEMUN of andere MUN ervaring hoeft niet, maar is altijd handig!

Stuur uiterlijk zondag 31 maart een brief naar info@lemun.org met maximaal 300 woorden over waarom jij in het bestuur wilt komen of waarom een bepaalde functie bij jou past. Deze brief mag in het Engels of in het Nederlands.

Geef in je brief ook aan of je als head wilt solliciteren of als deputy. Als head ben jij het eerste aanspreekpunt voor de begeleidende DB’er, en moet je dus ook goed overzicht kunnen houden.

Voor verdere vragen over functies kan je natuurlijk ook altijd mailen. 

HEAD OF ADMIN (1x Socrates, 1x Athena)

Heb jij al eens rondgelopen op Lemun, weet je hoe het debat werkt, en vindt je het leuk om te organiseren, maar ook om bruggertjes te werven en te begeleiden? Dan is de functie head of Admin echt iets voor jou!

Als head of Admin ben je verantwoordelijk voor het werven van een groot deel van de helpende staff: de admins. Deze 1e en 2e klassers helpen tijdens de debatten met het rondbrengen van briefjes en het tellen van stemmen. Maar ze moeten wel goed weten wat ze te doen staat. Hier zorg jij samen met de head of admin van de andere locatie voor. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie van LEMINI, een verkleinde vorm van Lemun voor de onderbouw.

CATERING MANAGER (1x head, 1x deputy)

Vind jij het leuk om een hardwerkend en gezellig team aan te sturen? Vind jij het fijn om mensen te verwennen? Kan jij de handen uit de mouwen steken en goed samenwerken? Word dan Catering Manager! 

De Catering Managers zijn verantwoordelijk voor het regelen van de lunch voor alle deelnemers en staff. Je werft een team om samen de lunches te maken, maakt een catering plan, bestelt het eten en werkt tijdens het weekend met je team om alles klaar te maken.

FACILITY MANAGER (1x head, 2x deputy)

Ben jij praktisch ingesteld? Kan jij hard werken? Heb je oog voor detail en wil je dat het gewoon allemaal goed op tijd klaar staat? Dan past de functie Facility Manager zeker bij jou! 

Een Facility Manager zorgt voor de praktische en logistieke kanten van de conferentie. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat er overal de juiste hoeveelheden tafels worden klaargezet en dat iedereen weet wat waar heen moet. Hiervoor werk je nauw samen met de Conference Manager. 

REGISTRATION MANAGER (1x head, 1x deputy)

Kan jij het overzicht houden tijdens drukke momenten en tussen meerdere documenten? Heb jij een goed oog voor detail? Dan ben jij zeker een goede Registration Manager! 

Jouw taken zijn dan goed bijhouden wie welk land in welke commissie vertegenwoordigt en ervoor te zorgen dat elk land iemand heeft en er geen dubbele landen zijn. Daarnaast ontwerp je de badges en beman je tijdens het weekend de information desk.

MULTIMEDIA MANAGER (1x head, 1/2x deputy)

Ben jij technisch handig? Digitaal vaardig? Kan je snel schakelen tussen verschillende problemen? Word dan Multimedia Manager! 

Jij komt helpen als er ergens technische problemen zijn en zorgt ervoor dat al die problemen zo veel mogelijk voorkomen worden. Ook zorg je ervoor dat er eventueel extra benodigd materiaal klaar staat. 

PRESS (1x head, 1x deputy)

Ben jij creatief? Kan je goed in een team werken en het overzicht houden? Blijf jij koel tijdens stressvolle momenten? Solliciteer dan om Head of Press Manager te worden!

Als Head of Press ben je tijdens de conferentie verantwoordelijk voor de Socius van LEMUN: de Lime. Je werft een press team en geeft leiding aan dat team, zodat je met de Lime delegates wat afleiding geeft na een lange dag debatteren, dit jaar ook online. Voor de conferentie ben je bezig met het bijhouden van de social media van LEMUN samen met de Social Media Manager.

LIMETTA MANAGER (2x)

Hou jij van filmpjes maken? Ben je creatief en kan je onder deadlines het hoofd koel houden? Dan is LIMETTA Manager wellicht wat voor jou.

De LIMETTA Manager zorgt voor leuke filmpjes die tijdens LEMUN gebruikt kunnen worden. Je zorgt ervoor dat er goede ideeën worden uitgedacht, scripts worden geschreven, filmpjes worden gemaakt en geëdit. Met de Heads of Press werk je nauw samen om de LEMUN socials up-to-date te houden en om het mediabeeld van LEMUN mooi te houden.

HOUSING MANAGER (1x head, 1x deputy)

Kun je goed samenwerken, goed in overzicht en communicatie houden, en altijd erg vriendelijk? Word dan Housing Manager!

Als Housing Manager zorg je ervoor dat alle buitenlandse deelnemers een slaapplek hebben bij leerlingen van het SGL of je biedt ondersteuning bij het vinden van een geschikt hotel, B&B of hostel. Je werkt veel samen met de Head of Internal Affairs en de Head of External Affairs en zorgt dat alle buitenlandse deelnemers zich thuis voelen.

SPONSORING MANAGER (1x)

Ben jij vastberaden en geduldig, hebt veel communicatieve vaardigheden en wil dat er zo veel mogelijk geld het laatje binnenstroomt? Overweeg dan Sponsoring Manager!

Als Sponsoring Manager ga je zo snel mogelijk aan de slag met het benaderen van bedrijven en onderwijsinstellingen voor eventuele sponsoring of subsidie. Hierbij werk je nauw samen met de Catering Managers om hun kosten zo minimaal te houden, ook ben je in nauw contact met de Financial Manager.

HEAD OF PARTY (1x)

Hou jij van feestjes en het organiseren daarvan, ben jij goed met mensen en zorg je altijd voor een gezellige sfeer? Maak van LEMUN een feestje door Head of Party te worden!

Als Head of Party ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het LEMUN feest op zaterdag op een externe locatie. Je werkt met de Financial Manager om LEMUN niet alleen erg leerzaam te maken, maar ook door het LEMUN feest erg leuk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search